Vacatures: Procesbeheerder Objectregistraties
Een tijdelijke ambtelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar. Bij voldoende functioneren volgt na dat jaar een vaste aanstelling.
AfdelingInformatievoorziening
Aantal uren36
Brutosalaris bij 36 uurmin. € 2.591 - max. € 4.225
Reageer voor20-01-2019
Soort dienstverbandTijdelijke aanstelling
VacaturenummerINF 18-12e
De functie
Voor het team Basisregistraties zijn wij op zoek naar een energieke Procesbeheerder, die belast is met het cluster Objectregistratie. De Procesbeheerder Objectregistratie is een meewerkend voorman, die inhoudelijk verantwoordelijk is voor de BAG en de objectafbakening in de WOZ. Door je inhoudelijke kennis ben je sparringpartner voor collega's zowel binnen als buiten het team, maar je weet ook overzicht te houden en de zaken in verband te zien. Je bent communicatief sterk, in zowel woord als schrift en weet mensen te verbinden. Je monitort de kwaliteit en volledigheid van de gegevens en de werkvoorraden van de medewerkers binnen het cluster. Maandelijks rapporteer je deze resultaten aan de teammanager. Je bent kritisch en delegeert als het nodig is, maar weet als teamspeler ook van aanpakken. Daarnaast ben je een goede netwerker, die ook buiten de organisatie op kan treden als ambassadeur voor het werken binnen één objectregistratie. Je hebt een frisse blik en kunt out-of-the-box denken. Een gezonde dosis lef is zeker een positieve meerwaarde.
Wij vragen
Werk en denkniveau: HBO
Afgeronde opleiding: HBO opleiding
Kennis van:
 • BAG, Basisregistratie Adressen en Gebouwen
 • WOZ, Waardering Onroerende Zaken
 • Kwaliteitssturing en informatieveiligheidstools o.a. ENSIA
 • Informatiemodel Basis en Kerngegevens (RSGB)
Competenties:
 • Resultaatgericht
 • Samenwerken
 • Voortgangscontrole
 • Oordeelsvorming
 • Organisatiesensiviteit
 • Aanpassingsvermogen
 • Vernieuwingskracht
Wij bieden
Deze functie is ingedeeld in salarisschaal 10 (aanloopschaal 9). Het salaris is afhankelijk van je ervaring en bedraagt minimaal € 2.591,- en maximaal € 4.225,- bruto per maand.
 • Goede werk-privébalans; een fulltime dienstverband is maximaal 36 uur.
 • Een tijdelijke ambtelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste ambtelijke aanstelling.
 • Een individueel keuzebudget van 17,05 % wat je maandelijks opbouwt. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je het budget besteedt.
 • Reis je met openbaarvervoer? Jouw reiskosten worden dan volledig vergoed (2e klas).
 • Maatschappelijk relevant werk. Alles wat je doet heeft direct gevolg voor inwoners, medewerkers en partners van de gemeente Tilburg.
Interesse?
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Mireille Franken, teammanager basisregistraties, telefoonnummer 06-50030590. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar personeel@tilburg.nl onder vermelding van het vacaturenummer: INF18-12e. Solliciteren kun je door hieronder op ´solliciteer´ te klikken. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 25 januari (1e gesprekken) en woensdag 30 januari (2e gesprekken).
Werken bij de gemeente Tilburg
Aantrekkelijke stad
De stad Tilburg en de dorpen Udenhout en Berkel-Enschot liggen in het Hart van Brabant, waar het leven goed is en mensen zich snel thuis voelen. Tilburg is met 215.000 inwoners de zesde stad van het land. Ondernemend, actief, innovatief. Hard werken gaat hier hand in hand met gezelligheid. Cultuurliefhebbers komen volop aan hun trekken bij de vele evenementen, musea en gevarieerde optredens. Door de vele ontwikkelingen in de Binnenstad, Spoorzone en Piushaven wordt het stadshart steeds aantrekkelijker. De prachtige groene omgeving met veel bos nodigt uit om heerlijk te ontspannen. Er zijn prima onderwijsinstellingen op alle niveaus en er is een breed aanbod op het vlak van sport, horeca, zorg en welzijn.

Professionele netwerkorganisatie
Gemeente Tilburg: 1900 professionals en een jaarbegroting van 859 miljoen euro. Een flinke organisatie dus, met een uitgebreid takenpakket en alle uitdagingen die horen bij een grote gemeente. Een organisatie ook, die in beweging is en steeds meer aansluit bij initiatieven, ideeën en energie in de samenleving. Per opgave bepaalt de gemeente haar rol, met oog voor de belangen die daaromheen spelen. Met een duidelijk doel: samen met burgers en bedrijven zorgen dat mensen prettig in Tilburg kunnen wonen, werken en verblijven. De gemeentelijke organisatie bestaat uit 19 afdelingen en een Griffie. De sfeer is ontspannen, de lijnen zijn kort en er kan veel. Maar er wordt ook veel verwacht van de medewerkers. Ze zijn klantgericht en resultaatgericht en ze kunnen prima samenwerken. We vragen lef en passie, en uiteraard liefde voor de stad.

Afdeling Informatievoorziening
Voor de afdeling Informatievoorziening is het verzamelen van gegevens en deze beschikbaar stellen aan anderen de belangrijkste taak. Dat klinkt eenvoudiger dan het is. De afdeling verzamelt gegevens, maar bewerkt deze zodanig dat ze waardevol en bruikbaar zijn voor de andere afdelingen binnen de gemeente én voor externe partners. Ze worden geanalyseerd, geïnterpreteerd, verrijkt en actief verspreid. De afnemers van de informatie moeten ervan op aan kunnen dat de gegevens betrouwbaar, compleet én ook gemakkelijk vindbaar zijn. Ook helpt de afdeling met het onderhoud en beheer van een aantal informatiesystemen. En ze verzorgt onder andere de post, het archief en de afdeling heeft bovendien een incassobureau. De afdeling Informatievoorziening (INF) bestaat uit het team: Basisregistraties (BR), het team: Documentaire Informatie Voorziening (DIV), het team: Geo - informatie (GEO), het team: Informatie Kennis Centrum (IKC) en het team: Terugvordering, Uitkeringen en gemeentelijk Incassobureau.

Team Basisregistraties
Het team Basisregistraties is namens de gemeente bronhouder van verschillende basisregistraties. te weten: BRP, BAG en WOZ. Het team is daarbij verantwoordelijk voor het inwinnen en bijhouden van deze basisgegevens plus aanvullend voor de organisatie verantwoordelijk voor de juiste verwerking van de kadastrale gegevens en gegevens over bedrijven. De medewerkers zorgen ervoor dat de gegevens kwalitatief in orde zijn. De informatie is essentieel voor hulpdiensten, maar ook belangrijk voor het vaststellen van het recht op uitkering, het toetsen van vergunningaanvragen en het bestrijden van fraude. Afnemers hebben baat bij correcte gegevens zoals adressen, persoonsgegevens en bedrijfsnamen. Door het team worden ook belastingen opgelegd, zoals de OZB en andere gemeentelijke belastingen.
  naar boven
Copyright © Gemeente Tilburg 2001 - 2008