Project- en procesmanagers Gebiedsontwikkeling
Werk jij graag aan integrale gebiedsontwikkeling projecten waarin je kunt leunen op topexpertise van de omgevingswet en productkennis? Hoe vind jij het om in een moderne omgeving te werken met ondernemende collega's, een goede werksfeer waarin je actief gestimuleerd word in je persoonlijke ontwikkeling en jij samen met je collega's onze diensten in dit vakgebied verder uit gaat bouwen

We staan in Nederland voor een belangrijke opgave om de kwaliteit van de leefomgeving aan de eisen van klimaat, verkeer en maatschappelijke ontwikkelingen te laten voldoen. Het realiseren van projecten in deze leefomgeving is complex en gevarieerd, door bijvoorbeeld veranderende wet- en regelgeving (Omgevingswet), toenemende eisen aan de gezondheid & leefbaarheid participatie bij de  indeling en inrichting van een gebied.

Deze opgave vraagt om een aanpak waarbij publieke en private partijen én de maatschappij op elkaar ingespeeld zijn, en goed samenwerken. Of het nu gaat om woningbouw, centrumgebieden of werklocaties. 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Je kunt solliciteren door je CV toe te voegen. Vervolgens wordt het aanmeldformulier automatisch voor je ingevuld met de gegevens uit jouw CV. Aansluitend wordt het ingevulde aanmeldformulier getoond. Controleer of deze gegevens correct zijn ingevuld. Indien nodig kun je de gegevens corrigeren en toevoegen.
Voeg hier je CV toe
Upload CV: Project- en procesmanagers Gebiedsontwikkeling bij KLANT