Scriptant Cyber

Aan de slag bij de nummer 1

Als Scriptant bij KPMG Cyber vorm je samen met je collega’s de top van dit marktsegment. Forrester heeft KPMG Cyber aangewezen als de nummer 1 in de wereld en onze collega’s hebben hun sporen verdiend bij onze klanten. Het gaat om klanten die hoog professioneel werk verwachten op het gebied van informatiebeveiliging o.a. op het gebied van Cloud Computing, Threat Management, Access Governance, Cyber Defense & Response / Security Testing (ethical hacking), Security Architecture & Monitoring.
Binnen KPMG Cyber kennen we verschillende expertisegebieden, die elk vanuit hun eigen kennis en ervaring de klant bedienen. Voor jou als scriptant is het een unieke kans om op de voorgrond te zien en te adviseren over beveiliging en beheersing van ICT-infrastructuren. Meer diepgaande technische IT kennis is een pre.
Jij kunt je afstudeerscriptie schrijven over diverse onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan machine learning in threat detection, automatisering van penetratietesten of de juridische implicaties daarvan. Naast deze onderwerpen is het uiteraard ook mogelijk om zelf met een voorstel te komen. Dit alles op een innovatieve manier met kennis van de laatste digitale trends. Ben jij een enthousiaste scriptant die onderzoek wil doen naar actuele IT-vraagstukken en overweeg je na je afstuderen een adviesfunctie op dit gebied? Dan maken we graag kennis met je!
Velden met een * zijn verplicht.
Je kunt solliciteren door je CV toe te voegen. Vervolgens wordt het aanmeldformulier automatisch voor je ingevuld met de gegevens uit jouw CV. Aansluitend wordt het ingevulde aanmeldformulier getoond. Controleer of deze gegevens correct zijn ingevuld. Indien nodig kan je de gegevens corrigeren en toevoegen.
Voeg hier je CV toe *
Of