Adviseur Monitoring Waterketen
Wil jij echt het verschil maken? Help jij waterschap Brabantse Delta verder digitaal te transformeren om Brabant nog mooier en leefbaarder te maken? Kom dan bijdragen aan ons prachtige waterwerk.
 
Standplaats:Breda
Aantal uur:32-36
De organisatie
Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 870 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.
Als adviseur monitoring waterketen bij waterschap Brabantse Delta zorg je elke dag dat mensen veilig kunnen wonen, werken en genieten in en om het water. Jij zorgt dat het uitvoeren van onze waterschapstaken, en specifiek die van de afvalwaterketen, makkelijker wordt door datagedreven werken. Je verbetert werkprocessen. Je kijkt hoe je data en informatietechnologie zinvol in kunt zetten voor het transporteren en zuiveren van afvalwater. Je ontwikkelt en beheert scripts, modellen en workflows, je voert data-analyses uit en richt data-validatie in. Daarnaast ontwikkel en beheer je dashboards en storymaps en ondersteun je bij het maken van ontwikkelplannen. Je bent pas echt tevreden als je collega's enthousiast zijn over jouw oplossingen. Ons waterwerk stopt nooit. Die verantwoordelijkheid voel jij ook elke dag. 
  • Jij weet alles van software op het gebied van business intelligence (PowerBI), scripting (Python, R), dataconversies (FME), GIS (Esri), en/of meetreeksen (WISKI) en wil je hierin blijven ontwikkelen. 
  • Jij begrijpt het belang van het zuiveren van het afvalwater voor de omgeving en wil hier ook een bijdrage aan leveren.
  • Jij vindt het leuk om collega’s, managers en externe partijen te adviseren over het gebruik en de ontwikkeling van tools die inzicht geven over de status van de verschillende onderdelen van de waterketen.
  • Jij krijgt energie van het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en het doorontwikkelen van technieken en methoden.
  • Jij neemt vrijheid om je werk zelf in te delen serieus. En die krijg je hier ook!
Heb je zin om binnen een gedreven team met ruim twintig collega’s, dat bij veel ontwikkelingen betrokken wordt of is, elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij ons. Het team draait om samenwerken, beloftes waarmaken en het blijven ontwikkelen van producten en mensen. Naast leuke collega’s en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt een laptop, een telefoon, een thuiswerkbudget en alle ruimte voor bijscholing en doorontwikkeling.

Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal € 3.562,- en maximaal € 4774,- (schaal 9)). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen.

En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar. Daarnaast bieden we interessante buitenlandmogelijkheden bij onze projecten.
Heb jij een hbo- of wo-opleiding afgerond in de richting van procestechnologie, chemie, of (technische) bedrijfskunde? Heb jij kennis van informatica, toegepaste wiskunde of datamanagement? Dan maken we heel graag kennis met jou! Herken je je maar deels in bovengenoemde eisen, maar ben je wel gedreven en een leergierige doener? Dan horen we ook graag van je.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Patrick Clement, teammanager gegevens 076-564 12 29) of Albert Klaassen, senior specialist regionaal meetsysteem afvalwaterketen (076 564 12 94). Of voor vragen over het sollicitatieproces met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR-ondersteuning. 

Je kunt reageren tot maandag 1 juli 2024. De gesprekken zijn gepland op vrijdag 5 juli 2024 in de ochtend.

Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!
 

Vacaturedetails: Adviseur Monitoring Waterketen bij Waterschap Brabantse Delta