Technisch Architect
Heb jij een heldere visie op het toepassen en ontwikkelen van technische oplossingen? En wil jij met jouw kennis bijdragen aan een efficiëntere en beter presterende IT-omgeving? Kom bijdragen aan ons waterwerk op een prachtige werkplek, midden in de natuur.
Standplaats:Breda
Aantal uur:32-36
De organisatie
Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij ons. Samen met zo’n 870 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.
Als technisch architect bij waterschap Brabantse Delta zit je met je hoofd in de technische ICT-infrastructuur en met je hart in het water! Jij zit boven op de technologische ontwikkelingen en vertaalt deze naar technisch beleid en kaders. Dit beïnvloedt de langetermijnstrategie van het waterschap en zorgt ervoor dat technologische keuzes in lijn zijn met onze doelen. Door het oplossen van ingewikkelde, technische vraagstukken en het ontwerpen van systemen en infrastructuur draag je bij aan duurzaam waterbeheer en onze innovatiecultuur. Dat maakt jou zo trots op je waterwerk. 
  • Jij houdt van afwisseling in je werk. Je beschrijft, ontwikkelt en actualiseert de technische IT-infrastructuur binnen onze organisatie.
  • Jij hebt een duidelijke visie en vertaalt deze naar concreet beleid en kaders.
  • Jij vindt het een uitdaging om technische keuzes begrijpelijk uit te leggen en oplossingen af te stemmen op wat de organisatie nodig heeft.
  • Je krijgt energie van samenwerken. Je werkt nauw samen met andere architecten, informatieadviseurs, projectmanagers en operationele teams om samen het doel te behalen.
  • Jij houdt ervan om anders te denken. Dat helpt je om met de architectuur- en veiligheidskaders goede oplossingen te vinden.
Heb je zin om binnen een sterk en gezellig team, team informatievoorziening, elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij ons. Naast leuke collega’s en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt een laptop, een telefoon, een thuiswerkbudget en volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.  

Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal € 4.385,- en maximaal € 6.058 (schaal 11). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen. 

En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Waterschap Brabantse Delta heeft een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar. 
Heb je een hbo-/wo-opleiding richting informatiemanagement of -technologie? En heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie of iets wat hier op lijkt? Dan maken we heel graag kennis met jou.  
 
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Arend van der Meer, manager facilitair & ICT (076 564 10 27). Of voor vragen over het sollicitatieproces met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR-ondersteuning.

Je kunt reageren tot en met maandag 1 juli 2024. 
 
Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!
 

Vacaturedetails: Technisch Architect bij Waterschap Brabantse Delta