Technisch Manager Waterketen (24 - 36 uur)
Standplaats:Breda
De organisatie
Er is weinig zo belangrijk als water. Dat voel je als je werkt bij waterschap Brabantse Delta. Samen met zo’n 600 enthousiaste collega’s nemen we onze verantwoordelijkheid. Dragen we bij aan veilig wonen, werken en genieten in en om het water. Voor iedereen in de regio. Waterwerk is levenswerk. Vooral met de klimaatproblemen die op ons afkomen. Want de beschikbaarheid van water lijkt voor de meeste mensen misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Jij zorgt dat ons water schoon is en de natuur kan groeien en bloeien. Dankzij jou blijven onze dijken sterk. En kunnen agrariërs hun gewassen laten groeien. En dat doe je met de nieuwste technieken en innovaties. Vandaag én in de toekomst.
Heb jij een passie voor techniek en maak jij Midden- en West-Brabant graag een stuk mooier en veiliger? Zet dan jouw kennis in om ons afvalwater te zuiveren en te zorgen dat water uit sloten en beken moeiteloos van A naar B stroomt.

Als technisch manager waterketen bij waterschap Brabantse Delta zorg jij dat onze rioolwaterzuiveringen, pompen, gemalen en vispassages up-to-date blijven. Jouw ervaring en kennis dragen bij aan het renoveren of nieuw bouwen van verschillende technische installaties. Je zoekt samen met collega’s, projectpartners en adviesbureaus naar oplossingen om onze projecten te realiseren en te verbeteren. Als na alle voorbereidingen de schop in de grond gaat, zie je jouw plannen werkelijkheid worden. En dat maakt jou trots op ons waterwerk.
  • Jij vindt het leuk om plannen om te zetten naar een uitgewerkt en uitvoerbaar ontwerp.
 
  • Jij krijgt er energie van om met jouw ontwerp de omgeving mooier, schoner en beter te maken.
 
  • Jij kijkt graag naar duurzame oplossingen en gaat daarmee aan de slag.
 
  • Jij werkt graag aan een project van begin tot eind, van voorbereiding tot ontwerp en oplevering.
 
  • Je zet jouw ervaring graag in om collega’s aan te sturen, te begeleiden en verder te helpen in hun werk.
Heb je zin om binnen een gezellig team elke dag bij te dragen aan ons waterwerk in Midden- en West-Brabant? Dan ben je meer dan welkom bij ons. Naast leuke collega’s en een fijne werksfeer, krijg je alle vrijheid om jouw werk op jouw eigen manier te doen. Je krijgt een laptop, een telefoon en thuiswerkbudget.

Je start met een jaarcontract. Zijn we allebei tevreden, dan volgt een vast contract. Bij een werkweek van 36 uur verdien je minimaal € 4.149,- en maximaal € 5.742,- (schaal 11). Daarbij krijg je een individueel keuzebudget (IKB) van 21%. Je kiest zelf waarvoor je dit budget inzet. Denk aan extra vrije dagen, vakantiegeld of een eindejaarsuitkering. Jouw IKB-budget is maandelijks beschikbaar. Je bepaalt zelf in welke maand(en) je dit laat uitbetalen.

En je krijgt nog meer! Een personeelsvereniging met leuke activiteiten bijvoorbeeld. We organiseren ieder jaar een afdelingsuitje en een groot en gezellig eindejaarsfeest. Wij hebben een actief jongerennetwerk voor alle collega’s tot en met 35 jaar. Daarnaast bieden we interessante buitenlandmogelijkheden bij onze projecten.
Heb je een hbo- of wo-opleiding en heb je meer dan vijf jaar ervaring met bouwprojecten binnen de waterketen of watermanagement? En weet je hoe een waterschap werkt of heb je ervaring met overheidsorganisaties? Dan maken we heel graag kennis met jou.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Martijn van Elswijk, manager bouwen (076 564 12 71) of Jan Poppelaars, technisch manager (076 564 11 57). Of voor vragen over het sollicitatieproces met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36), HR-ondersteuning.

Is dit toch niet helemaal jouw baan, maar ken je iemand anders bij wie dit wel helemaal past? Tip die persoon. Je maakt ons erg blij. Alvast bedankt!

Vacaturedetails: Technisch Manager Waterketen (24 - 36 uur) bij Waterschap Brabantse Delta