Adviseur onderhouden (36 uur)
Standplaats:Breda
De organisatie
Waterschap Brabantse Delta is een modern waterschap in Midden- en West Brabant. We staan voor onze waterschapstaken: de zorg voor voldoende oppervlaktewater van goede kwaliteit en veiligheid tegen overstroming. Deze taken voeren we op een betrouwbare manier uit. Met ervaring en gebiedskennis uit het verleden en met vakmanschap, passie en talent van deze tijd!

Als waterschap dragen wij bij aan een mooiere en betere leefomgeving. Zo kan iedereen rondom water veilig wonen, werken en genieten. Nu en in de toekomst. Om de toekomst bij te houden, pakken wij grote uitgadingen aan. Hoe we dat doen? Buitengewoon goed en samen met al onze partners.
Als adviseur Onderhouden richt je je op het watersysteem en vaarwegen en stippel je de strategische lijnen uit voor het stedelijk en landelijk baggeronderhoud, het onderhoud van de oeverbescherming en de vaarwegen. Je ontwikkelt meerjaren onderhoudsplannen en adviseert bij relevante ontwikkelingen over de instandhouding. Je onderhoudt een breed intern netwerk, zowel buiten in het veld als met de collega’s op kantoor en je bent daarbij gericht op samenwerken en verbinding maken. Je bent het aanspreekpunt en vertegenwoordigt de organisatie op vaktechnisch gebied en je onderhoudt een extern netwerk op het gebied van onderhoudsprocessen, risico en data analyses. Je denkt mee over de mogelijkheden van digitalisering, GIS, FME en het door ontwikkelen van de kwaliteit van de onderhoudsdata en applicaties.
Je bent als adviseur Onderhouden betrokken bij enkele (groot onderhoud)projecten die vanuit het proces Bouwen worden gerealiseerd. Als input voor nieuwe projecten stel je het voorbereidingsdocument op, je stemt dit af met de assetmanager en je adviseert bij issues of scopewijzigingen gedurende het project. Daarnaast vervul je bij diverse opdrachten zelf de rol van projectleider, waarbij je stuurt op budgetten, voortgang en resultaten, rapporteert over de planning & control cyclus en je de PDCA-cyclus doorloopt.

In deze functie zul je op verschillende locaties werken en is deels thuiswerken mogelijk.

Tijdens calamiteiten heeft deze functie een coördinerende rol in het waterschaps hulp team, dat is gericht op ondersteunen van externe partners en waterschappen.
  • Je hebt minimaal een HBO denk- en werkniveau.
  • Je hebt een water gerelateerde of technische opleiding gedaan, affiniteit met het onderhouden van het watersysteem en (oevers van) vaarwegen plus een algemene theoretische en praktische kennis van het vakgebied.
  • Je hebt affiniteit met digitalisering en je hebt een streepje voor als je bekend bent met GIS en FME.
  • Woorden die bij je passen zijn: analytisch, flexibel, resultaatgericht, besluitvaardig, zelfstandigheid, verbindend, initiatief tonen en creativiteit. Tevens van belang voor deze functie is dat je tijdens calamiteiten stressbestendig bent.
  • Je bent iemand die gestructureerd werkt en heldere afspraken maakt. Je houdt overzicht, weet waar anderen aan werken en zorgt dat dit aansluit op je eigen werk.
  • Je hebt inzicht in organisatorische, sociale en technische samenhang in relatie tot je eigen werkterrein. Waterschapsdoelen en beleidslijnen weet je praktisch te vertalen naar het werkveld. Je beschikt over analyserende en adviserende vaardigheden en je kan organiserend en improviserend te werk gaan.
  • Digitaal werken en flexibele werkplekken zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je werkt aan je eigen toekomst en je persoonlijke ontwikkeling.
Binnen ons waterschap sta je zelf aan het roer van jouw loopbaanontwikkeling. Persoonlijk leiderschap en groei zijn hier belangrijk. Als je wilt werken aan je professionele en persoonlijke ambities zijn er veel verschillende mogelijkheden. Daarnaast vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. We werken resultaatgericht en de verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie.

Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal € 4.048,- en maximaal € 5.602,- bruto per maand (schaal 11) exclusief 21% IKB, waarin onder meer vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is opgenomen. Je kunt dit IKB-budget vrij besteden: geheel of gedeeltelijk laten uitbetalen (per maand, per jaar of een paar keer per jaar) en/of je kunt er extra verlofdagen van kopen.

Je ontvangt een jaarcontract. Bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden bieden we je na dat jaar graag een vast dienstverband aan.
Kom jij bij ons buitengewone dingen doen? Solliciteer direct via onderstaand formulier. Let op: deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Dat betekent dat we je sollicitatie snel in behandeling
nemen en zo de sollicitatieprocedure verkorten. Wacht dus niet en stuur ons direct je cv. We drinken graag koffie met je om je beter te leren kennen.

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Marjolijn Nijssen, teammanager (06 1289 8258). Voor vragen over de procedure kan je terecht bij Angela Timmers 076 564 14 25 of Tessie Horn 076 564 11 36 of mailen naar ondersteuningHR@brabantsedelta.nl.
 
Voor de veiligheid van waterschap Brabantse Delta, vragen wij alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Tijdens de selectieprocedure zal dit verder besproken worden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacaturedetails: Adviseur onderhouden (36 uur) bij Waterschap Brabantse Delta