Muskusrattenbestrijder (36 uur)
Standplaats:Rayon West
De organisatie
Waterschap Brabantse Delta is een modern waterschap in Midden- en West Brabant. We staan voor onze waterschapstaken: de zorg voor voldoende oppervlaktewater van goede kwaliteit en veiligheid tegen overstroming. Deze taken voeren we op een betrouwbare manier uit. Met ervaring en gebiedskennis uit het verleden en met vakmanschap, passie en talent van deze tijd!

Als waterschap dragen wij bij aan een mooiere en betere leefomgeving. Zo kan iedereen rondom water veilig wonen, werken en genieten. Nu en in de toekomst. Om de toekomst bij te houden, pakken wij grote uitdagingen aan. Hoe we dat doen? Buitengewoon goed en samen met al onze partners.
 
De bestrijding van muskus- en beverratten in Noord Brabant tot aan rivier de Maas is door de provincie toegewezen aan waterschap Brabantse Delta. Zij heeft derhalve ook de verantwoordelijkheid voor de bestrijding in de waterschappen Aa en Maas en De Dommel. Het toegewezen gebied is op haar beurt ingedeeld in een westelijk en een oostelijk rayon die elk weer onderverdeeld zijn in totaal 27 bestrijdingsgebieden en deze vormen gezamenlijk de afdeling Muskusrattenbeheer.

Als muskusrattenbestrijder krijg je een bestrijdingsgebied toegewezen waarin je verantwoordelijk bent om de populatie muskusratten op een zo laag mogelijk niveau te krijgen en te houden. Je voert zelfstandig digitaal de administratie van de vangsten en rapporteert deze aan de rayonleider. Je maakt en repareert vangmiddelen en je handelt klachten/meldingen van inwoners af.
 
Een buitenmens die graag goede resultaten boekt. Je bent in staat zelfstandig te werken, maar zeker ook in teamverband en je vindt het geen probleem om vaak alleen te werken. Je hebt een goede fysieke conditie, je hebt er geen moeite mee om onder minder goede weersomstandigheden door te werken, je hebt goede communicatieve vaardigheden en je beschikt over een zwemdiploma en rijbewijs B. Je werkt in een team dat van aanpakken weet en je voelt je verantwoordelijk voor jouw gebied.

Je bent in het bezit van minimaal een MBO 3 diploma en je bent bereid de specifieke Basisopleiding Muskus- en Beverrattenbestrijding te volgen. Je hebt kennis van de flora en fauna in en nabij water en ervaring in het vak is een pré. Je weet het nodige over landbouw, waterhuishouding en jacht. Digitaal ben je goed onderlegd (computer en apps). We zijn op zoek naar een bestrijder in rayon West (Brabant). Na de eerste ronde gesprekken maakt een ‘veldtest’ onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor de veiligheid van waterschap Brabantse Delta, vragen wij alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Tijdens de selectieprocedure wordt dit verder besproken.
 
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal € 2.446, - en maximaal € 3.092, - (schaal 6) bruto per maand. Daarnaast beschikt iedere medewerker over een individueel keuze budget van 21%, waarin onder meer vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is opgenomen. Dit budget kun je aanwenden voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld het kopen van extra verlof of volgen van een opleiding.

Bij waterschap Brabantse Delta sta je zelf aan het roer van jouw loopbaanontwikkeling. Persoonlijk leiderschap is een must en er is veel ruimte voor groei. Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk en er zijn daarom diverse mogelijkheden op het gebied van flexibel werken.
 
Ben jij die speurder in hart en nieren die wij zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om je belangstelling te tonen via onze website. Let op: Reageren kan tot en met 31 augustus 2022, via onze website. De gesprekken zullen in overleg ingepland worden. Bij vragen over de functie kan je contact opnemen met Andre Bosters, teammanager Muskusrattenbeheer (06-42527604).  Voor vragen over je sollicitatie of de procedure kun je contact opnemen met Angela Timmers (076 564 14 25) of Tessie Horn (076 564 11 36).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Vacaturedetails: Muskusrattenbestrijder (36 uur) bij Waterschap Brabantse Delta