Vacature: Senior Consultant Industrie
Wil jij niet alleen analyseren en adviseren, maar ook implementeren? Heb je daarnaast een goed netwerk in de industriesector en kun je daar opdrachten uit genereren? Vind je het leuk om collega’s te begeleiden?

Wij, het Industrie Domein van Bostec, zoekt een Senior Consultant! Wij richten ons op de proces- en maakindustrie. In deze markt zijn diverse trends waarneembaar zoals digitalisering, big data, cyber security en ketenoptimalisatie. Binnen deze gebieden richten wij ons met name op data gedreven procesoptimalisatie en ketenmanagement & logistiek. Hierover  adviseren wij klanten  en voeren we opdrachten uit bij de klant. De opdrachten bestaan naast advisering uit project- en programmamanagement en a.i. management.

Bostec is een onderneming met ca. 35 medewerkers, die binnen de Healthcare, Mobiliteit en Industrie markt advies geeft op het gebied van procesverbeteringen. Het kenmerk van Bostec is dat zij niet alleen adviseert, maar ook realiseert. Hiermee neemt zij de verantwoordelijkheid voor haar adviezen.
De opdrachten, die in teamverband samen met de klant worden uitgevoerd, hebben een combinatie van proces, techniek en/of organisatie in zich. Bostec is een  onafhankelijk adviesbureau, maar kan zo nodig putten uit een groot netwerk van bedrijven met technologische diensten op het gebied van procesautomatisering en IT.
Organisatie:Axians
Standplaats:Capelle aan den IJssel
Je kunt solliciteren door je CV toe te voegen. Vervolgens wordt het aanmeldformulier automatisch voor je ingevuld met de gegevens uit je CV. Aansluitend wordt het ingevulde aanmeldformulier getoond. Controleer of deze gegevens correct zijn ingevuld. Indien nodig kun je gegevens corrigeren en toevoegen.
Voeg hier je CV toe *
Volgende