Vacature: New Business Sales – Zakelijke Dienstverlening
Ben jij een ondernemende netwerker, met talent voor het genereren van new business? Waarde toevoegen bij onze klanten in een organisatie waar je volop de ruimte krijgt om kansen en mogelijkheden te creëren? Wij dagen je uit!

Axians staat voor een open en transparante cultuur waarin we elkaar stimuleren om iedere dag opnieuw het beste uit te onszelf te halen. Je kunt je bij Axians in lijn van onze strategie ontwikkelen zowel als persoon als vakinhoudelijk. We staan open voor je ondernemerschap en willen graag dat jij jouw kwaliteiten toevoegt aan ons werk voor de klant en aan het team. Professioneel jezelf zijn en plezier hebben in je werk, daar gaat het om. Juist hierdoor zijn wij met elkaar succesvol.  Axians, The Best of ICT with a Human Touch
Organisatie:Axians
Standplaats:Zaltbommel
Je kunt solliciteren door je CV toe te voegen. Vervolgens wordt het aanmeldformulier automatisch voor je ingevuld met de gegevens uit je CV. Aansluitend wordt het ingevulde aanmeldformulier getoond. Controleer of deze gegevens correct zijn ingevuld. Indien nodig kun je gegevens corrigeren en toevoegen.
Voeg hier je CV toe *
Volgende