Vacature: Backoffice medewerker Business Software
Ben jij een ‘spin in het web’ die energie haalt uit commerciële sales trajecten en het begeleiden van processen? Lees dan snel verder!
 
Als Backoffice Medewerker ben jij onze spin in het web! Je bent de drijvende kracht achter ons sales proces en van het begin tot het eind betrokken bij onze dienstverlening. Wij helpen organisaties bij het vertalen van hun ambities en doelstellingen naar passende bedrijfsoplossingen met behulp van de Software van Exact (Globe en Synergy) en aanverwante producten. In de markt maken wij het verschil door bouwstenen en extra functionaliteiten op het standaard Exact pakket te ontwikkelen en implementeren. Door samen met jouw teamleden vanuit de backoffice de juiste prioriteiten te stellen met nodige commerciële drive, draag je bij aan het succes van de unit.
 
Organisatie:Axians
Standplaats:Eindhoven
Je kunt solliciteren door je CV toe te voegen. Vervolgens wordt het aanmeldformulier automatisch voor je ingevuld met de gegevens uit je CV. Aansluitend wordt het ingevulde aanmeldformulier getoond. Controleer of deze gegevens correct zijn ingevuld. Indien nodig kun je gegevens corrigeren en toevoegen.
Voeg hier je CV toe *
Volgende