Digital Innovation Manager
Weet jij de trends uit de markt te halen, zodat onze juristen het beste kunnen presteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder, reageer en dan spreken we elkaar hopelijk snel.
Functiebeschrijving
Voor de afdeling BITS in Leusden en een HUB in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Digital Innovation Manager. 

Als digital innovation manager ben je continue bezig met het bekijken van digitale creatieve concepten en het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Je inspireert en adviseert ARAG-collega’s en weet ze te verrassen op het gebied van nieuwe technologische ontwikkelingen.
Je loopt voor het gebied van de digitale ontwikkeling. Je werkt de visuele concepten uit in samenwerking met een extern bedrijf. 

Je draagt samen met het team bij aan het ontwikkelen en uitdragen van nieuwe ideeën, diensten en methodieken. Je hebt te maken met zowel interne als externe stakeholders en geen twee opdrachten zijn hetzelfde.

Bij ARAG is innovatie een belangrijk onderdeel van de organisatie. Het Technology & Innovation team is een team wat iedere dag samenwerkt om een nog betere service te kunnen leveren. Ze houden zich bezig met de trends uit de markt te halen om onze juristen nog beter te laten functioneren en te excelleren. 
 
Functie-eisen
Voor deze uitdagende en veelzijdige functie zijn wij op zoek naar iemand die zich herkent in het volgende:
-    HBO of WO diploma in technologie georiënteerd richting
-    3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie met management taken
-    Energiek
-    Goed vooruitzien en anticiperen
-    Kennis van de laatste trends op gebied van Digital Innovation, Legal Tech, data en AI
-    Methodologische vaardigheden zoals Design Thinking en Business Model Canvas
-    Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal
-    Woonachtig in Nederland (fully remote is niet mogelijk)
-    Bovenal durf je jezelf te zijn
Wat bieden we
Een functie waarbinnen je kunt bouwen. Wanneer je “aan gaat” van dingen ontdekken, uitproberen, laten bouwen en implementeren zal dit goed bij je passen.

- Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris;
- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling;
- Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen;
- ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma en gratis fruit).
Interesse?
Ben jij de collega die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Heb je nog vragen of wil je eerst informeel kennis maken? Neem dan contact op met onze recruiter a.i. Tancha Christiaanse, 06 5272 6700 of mail naar wervingselectie@arag.nl
Over ARAG
Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten, Canada en Australië. Met zo’n 750 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Bij ARAG is de cultuur van je en jij. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Legal Tech is onderdeel van IT. Wij kiezen voor Smart Working. Jij kan dus zelf bepalen waar en wanneer je wilt, zodat je op de meest effectieve wijze aan de slag kan. Omdat we vertrouwen in de professionaliteit van onze collega’s. We zijn zo’n 2 dagen op kantoor in Leusden, want we vinden het ook leuk om elkaar in IRL te zien. 
Wil je overleggen of deze functie bij je past? Of heb je vragen? Stuur dan een mail naar wervingselectie@arag.nl