Juist Bestuursrecht
Als Jurist Bestuursrecht maak jij het verschil richting de klant. Een jurist die zich thuis voelt in een dynamische werkomgeving waar kwaliteit en productiviteit goed samen gaan. Klinkt dat als een interessante uitdaging? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Denk je de juiste kandidaat te zijn maar beschik je nog niet over voldoende ervaring. Ook dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

Deze vacature staat open voor meerdere locaties.
Functiebeschrijving
Als rechtshulpverlener binnen de Unit Vastgoed heb je te maken met een veelomvattend rechtsgebied. Je draait een rechtspraktijk met een grote verscheidenheid aan zaken binnen het Bestuursrecht. In jouw functie adviseer jij ondernemers en particulieren bij (toekomstige) geschillen over  planschades, bouwvergunningen, milieuvergunningen, bestemmingsplannen en allerlei andere geschillen op het gebied van Ruimtelijke Ordening en Milieurecht.

Als jurist adviseer, correspondeer en procedeer je in overleg met jouw cliënten en bepaal je de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden. In deze functie leg je je volledig toe op dossierbehandeling. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren op verschillende niveaus, dat je beschikt over een pragmatische instelling en je kunt goed omgaan met de verschillende emoties waar je mee te maken krijgt..

Over de afdeling/bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Bij Vastgoed werken ongeveer 60 medewerkers binnen het Bestuur-, Bouw- en Huurrecht. Deze collega’s hebben standplaats Leusden, Den Haag of Roermond. De werksfeer is professioneel, eigentijds, dynamisch en laagdrempelig. Met plezier aan het werk zijn vinden wij belangrijk.
Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij een jurist die toe is aan een nieuwe uitdaging. Je hebt bij voorkeur 3-5 jaar werkervaring, bij minder zien wij jouw reactie ook graag tegemoet. Bij voorkeur heb je deze werkervaring opgedaan bij een juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor dan wel een overheidsinstantie. Je bent klantgericht, analytisch sterk, maar altijd met gevoel voor een praktische oplossing. Uiteraard heb je je studie Nederlands Recht voltooid, beschik je over goede communicatieve vaardigheden  en ben je bereid deel te nemen aan de permanente opleiding Rechtshulp.
Wat bieden we
  • De functie is ingeschaald in schaal 8 waarbij de schaal loopt van € 3.098,73 tot € 5.313,04 op basis van 38 uur per week. Het betreft een indicatie van schaal & salaris waarbij jouw uiteindelijke schaal & salaris afhankelijk zijn van de kennis en ervaring die je meebrengt.
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma, waaronder ons (online) sportprogramma
Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op teamleider Vastgoed Job de Wit via 06-13217662.
Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 16 Europese landen, de Verenigde Staten, Canada en Australië. Met zo’n 750 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.
Wil je overleggen of deze functie bij je past? Of heb je vragen? Stuur dan een mail naar wervingselectie@arag.nl