HR Data Analist
Voor onze HR afdeling in Leusden zoeken wij een ambitieuze HR Data Analist.
Functiebeschrijving
Over ons en de functie
ARAG is in beweging en heeft zich ambitieuze doelen voor de toekomst gesteld. Als Smart Insurer zien wij ons als dé innovatieve en klantgerichte rechtsbijstandsverzekeraar met een duidelijke visie, een heldere missie en de ontwikkeling van onze medewerkers vooropgesteld. Maar ook een organisatie die lerend is én weet te anticiperen op de snel veranderende wereld om ons heen. Actuele onderwerpen als digitalisering, innovatie en data gestuurd werken is waar wij ons de komende jaren op richten. Hier speel jij als HR Data Analist een belangrijke rol in vanuit HR. De belangrijkste onderwerpen waar jij verantwoordelijk voor bent zijn:
•    Reguliere management en directie rapportages verzorgen in Power BI
•    Doorontwikkelen van HR analytics van descriptive naar predictive analyses
•    Het HR team en de business meenemen in datagestuurd werken
•    Beheersing kosten & contracten op basis van data
•    Focus op adoptie, sturing op gedrag van de gebruikers en stakeholder-management

In de praktijk zul jij data analyseren, combineren en aggregeren tot een begrijpelijk niveau. Je adviseert de business vanuit jouw rol als datagoeroe, hebt een ambassadeursfunctie en maakt data onderdeel van de werkprocessen van anderen. Je hebt vanzelfsprekend ervaring met agile werken, bent iemand die goed op zichzelf kan werken én beschikt over voldoende zelf startend vermogen.

Kortom, een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie!

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Als HR Data Analist ben je werkzaam op onze HR afdeling die verder bestaat uit de HR Business Partners, Learning & Development, de ARAG Academy, Salarisadministratie, Recruitment en HR Support. ARAG is een cultuur van je en jij. De werksfeer is professioneel, eigentijds, dynamisch en laagdrempelig. Met plezier aan het werk zijn vinden wij belangrijk. Er zijn -ook nu op afstand- regelmatig leuke activiteiten en evenementen voor de organisatie en het team.
Functie-eisen
Wat vragen wij
Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding Informatie- en documentatiemanagement of kennismanagement of een vergelijkbare opleiding én hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring.

En verder:
•    Heb je ervaring met PowerBI
•    Heb je ervaring met het uitdragen van data gestuurd werken (ambassadeursfunctie)
•    Je hebt advieservaring ten aanzien van vakinhoudelijke informatievoorziening en het gebruik van informatiesystemen
•    Bij het toegankelijk maken speelt technologie en digitalisering een grote rol. Kennis van en affiniteit met moderne kennis- en informatiesystemen is een vereiste Kennis van Azure Datawarehouses is een pré
•    Je bent analytisch en hebt goede communicatieve vaardigheden
•    Je bent vernieuwend, zit vol ideeën en hebt zin om anderen daarin mee te nemen
Wat bieden we
Wat bieden wij
•    Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
•    Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
•    Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
•    Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
•    ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)
Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Danny Rumpel op 06 30 46 07 01 of via d.rumpel@arag.nl
 
Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland te zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 16 Europese landen, de Verenigde Staten, Canada en Australië. Met zo’n 750 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.
Neem contact op met:

Danny
Wil je overleggen of deze functie bij je past? Of heb je vragen? Bel dan met Danny: 06 30 46 07 01