Junior Jurist Bouwrecht
Wij zoeken een gedreven Junior Jurist Bouwrecht voor onze vestiging in Leusden.
Klinkt dit als jouw droombaan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!
Functiebeschrijving
Als rechtshulpverlener binnen deze vaksectie heb je vooral te maken met zaken op het gebied van het bouwrecht, dat alle privaatrechtelijke aspecten van het bouwen van woningen en bedrijfspanden bestrijkt. Je adviseert, correspondeert, procedeert en bepaalt in overleg met jouw cliënten de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden. Dit betekent onder andere het zelfstandig voeren van kantongerechtprocedures, procedures voor de Raad van Arbitrage voor de Bouw en bij geschillencommissies. In deze functie leg je je volledig toe op dossierbehandeling.
Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren op verschillende niveaus, dat je beschikt over een pragmatische instelling en je kunt goed omgaan met de verschillende emoties waar je mee te maken krijgt.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.
Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij een beginnend jurist die zich wil ontwikkelen binnen het bouwrecht. Uiteraard heb je je studie Nederlands Recht voltooid en ben je bereid deel te nemen aan de permanente opleiding Rechtsbijstand. Je hebt bij voorkeur enige werkervaring opgedaan bij een juridische dienstverleners of advocatenkantoor. Je hebt uiteraard affiniteit met het bouwrecht en enige affiniteit met huurrecht of bestuursrecht is een pre. Je bent klantgericht, analytisch sterk, en hebt bovenal een goed gevoel voor een praktische oplossing.
Wat bieden we
• Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
• Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
• Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
• Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
• ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)
Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Saida Hamdioui el Hamdioui - el Hajaji (Teamleider Vastgoed) op 06 44 20 19 50 of  Danny Rumpel (Recruiter) op 06 30 46 07 01 of d.rumpel@arag.nl
Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 16 Europese landen, de Verenigde Staten, Canada en Australië. Met zo’n 750 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.
 
Neem contact op met:

Danny
Wil je overleggen of deze functie bij je past? Of heb je vragen? Bel dan met Danny: 06 30 46 07 01