Jurist Service Center, locatie Leusden
Wil jij het recht voor iedereen toegankelijk maken? Krijg jij voldoening en energie uit jouw werk door de klant telefonisch op juiste en begrijpelijke wijze verder te helpen?

Voor ons Service Center in Leusden zijn wij op zoek naar juristen die het fijn vinden om klanten telefonisch te helpen door het geven van gerichte en begrijpelijke adviezen, waarbij je vindt dat het recht niet alleen voor de sterkste mag gelden.
Functiebeschrijving
Je geeft juridisch advies en beoordeelt of de klant verzekerd is voor het gemelde geschil. Dit gebeurt vaak telefonisch, maar kan ook per e-mail. Je bekijkt of de vraag van de klant past binnen de afgesloten verzekering bij ARAG. Soms is dat een eenvoudige beslissing, maar dit kan ook complex zijn. Het uitgangspunt is dat wij altijd helpen. Ook als klanten niet (voldoende) verzekerd zijn, helpen wij ze op weg met een goed en duidelijk juridisch advies.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
“Het recht betaalbaar en toegankelijk maken voor iedereen” is onze belangrijkste doelstelling. Dit kan alleen door klant- en kwaliteitsgericht werken. Op onze afdeling werken enthousiaste en deskundige juristen

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. Een bedrijf, waarbij sportmogelijkheden en gezond eten in ons restaurant belangrijk zijn. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.
Functie-eisen
Je hebt een afgeronde opleiding HBO Rechten, SJD of WO Rechten. Je bent breed geïnteresseerd in het recht. Je beschikt bij voorkeur over een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan in de advocatuur, een relevante brancheorganisatie of een andere juridische dienstverlener. Je bent praktisch ingesteld en vindt het leuk om generiek juridisch inhoudelijk bezig te zijn. Je bent een aanpakker en iemand die de verbinding zoekt. Je houdt van communiceren met klanten (veelal telefonisch). Je bent klantgericht, dienstverlenend en vindt het leuk je rol te pakken in een dynamische omgeving. Ook binnen een hectische omgeving lukt het jou creatieve, passende en klantgerichte oplossingen te bedenken.
Wat bieden we
  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)
Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Leontine Hilhorst (Teamleider Service Center), telefoon 06 10 62 41 47 of met onze Recruiter, Danny Rumpel, via 06 30 46 07 01
Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 16 Europese landen, Australië, de Verenigde Staten en Canada. Met ruim 750 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Den Haag, Leusden, Roermond en Rotterdam. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.
Neem contact op met:

Danny
Wil je overleggen of deze functie bij je past? Of heb je vragen? Bel dan met Danny: 06 30 46 07 01