Senior Systeembeheerder
Voor onze afdeling BITS zijn wij op zoek naar een ambitieuze Senior Systeembeheerder.
Functiebeschrijving
Als energieke allround Systeembeheerder met kennis van onder andere Microsoft Server/Office 365/Azure, Citrix, Ivanti Workspace Manager, VMWare en communicatie oplossingen ben je verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen en monitoren van gehoste applicaties en desktops, het beheer van applicaties, de Citrix serverfarm en virtuele machines.

Intern onderhoud je contact met collega systeembeheerders, applicatiebeheerders en de IT servicedesk. Extern onderhoud je contacten met leveranciers (ARAG besteedt een groot deel van de activiteiten van  infrastructuur, telecommunicatie en applicaties uit) en coördineer je de afgesproken wijzigingen en projecten, die je (deels) zelf hebt geïnitieerd. Je bent in dit team verder verantwoordelijk voor optimaliseren van de IT omgeving, het doorvoeren van wijzigingen én het oplossen van 2e-lijns incidenten. Daarnaast neem je ook initiatieven voor het opstellen en uitwerken van verbetervoorstellen voor het MT. Tevens ben je bereid om collega’s van de helpdesk te ondersteunen wanneer dat nodig is.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
De afdeling BITS (Business Intelligence & Technology Services) zorgt voor de IT voorzieningen binnen ARAG. Binnen deze afdeling is het team IT Operations verantwoordelijk voor de IT infrastructuur en de IT beheer activiteiten. Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.
Functie-eisen
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een afgeronde HBO-IT opleiding.
Verder beschik je over:
 • Ruime kennis van en ervaring met Microsoft Server, AZure, Citrix XenDesktop, Netscaler, Ivanti Workspace Manager en App-V
 • Kennis en ervaring met netwerktechnologie (Cisco)
 • Kennis en ervaring in werken met ITIL en agile scrum
 • Kennis er ervaring met IT security
 • Certificeringen MCITP Enterprise/Server Administrator, Citrix, VMWare zijn een pré
 • Can-do mentaliteit en problem solver
 • Je bent bereid te werken buiten de gebruikelijke kantoortijden
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een helicopterview en bent stressbestendig
Wat bieden we
 • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
 • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
 • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)
Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken en heb je belangstelling voor deze uitdagende baan? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Danny Rumpel op 06 30 46 07 01.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.
Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Wij noemen ons Juridisch Probleemoplossers.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 16 Europese landen, Australië, de Verenigde Staten en Canada. Met ruim 750 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Den Haag, Leusden, Roermond en Rotterdam. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.
Neem contact op met:

Danny
Wil je overleggen of deze functie bij je past? Of heb je vragen? Bel dan met Danny: 06 30 46 07 01