Fellow Plastische Chirurgie, Mammareconstructie

De maatschap Plastische, Reconstructieve en Handchirurgie van het St. Antonius Ziekenhuis heeft het genoegen de mogelijkheid te bieden voor een Fellowship Mammareconstructie voor de periode van 1 tot 2 jaar, aanvang bij voorkeur per 1 mei 2024.
 
LokatieUtrecht / Nieuwegein
De eenheid
Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland waar, naast de beste patiëntenzorg, innovatie en onderzoek centraal staan.  Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Onze ruim 6.000 betrokken medewerkers zitten zich dagelijks in om onze missie ’samen zorgen voor kwaliteit van leven’ waar te maken.

De maatschap
De maatschap/vakgroep plastische chirurgie van het St. Antonius Ziekenhuis bestaat uit 5 stafleden, 2 AIOS en een gewild keuze co-schap/semi-arts stage. De vakgroep kent een prettige, weinig hiërarchische sfeer, maar met een duidelijke taakverdeling, waarbij persoonlijke ontplooiing en borging van veiligheid voorop staat.  De maatschap onderhoudt uitstekende banden met de overige specialismen en staat midden in het ziekenhuis dat oog heeft voor en steun biedt aan de ambities van de maatschap.
 
De functie
Onze maatschap biedt een plastisch chirurg zich (verder) te bekwamen in het complete pallet aan reconstructieve opties en het opbouwen van klinische ervaring rondom de borstkanker zorg. Het programma is bij uitstek bedoeld voor hen die zich ten doel stellen in de toekomst invulling te gaan geven aan de pijler van reconstructieve zorg in een gedifferentieerde maatschap/vakgroep plastische chirurgie.

Qua volume borstkankerzorg neemt het St. Antonius Ziekenhuis de tweede plaats in Nederland in.  Jaarlijks worden zo’n 120 microchirurgische/vrije lap reconstructies, zo’n 25 gesteelde lap reconstructies en zo’n 100 implantaat reconstructies veelal direct volgend op de ablatieve procedure uitgevoerd.  Daarnaast is er een snelgroeiende behoefte aan oncoplastische procedures ter verbetering van de uitkomsten van de borstsparende therapie.

Het fellowship biedt naast de zorg rond borstkanker ook exposure aan expertise in geassocieerde procedures zoals borstreductie, mastopexie, correctie van congenitale borstafwijkingen en borstvergroting.

Van de fellow wordt gevraagd om ook invulling te geven aan onderzoek.  Dit mag binnen een bestaand programma, maar mag ook zelf opgezet worden. Tevens is het de bedoeling dat de fellow ten minste aan één groot internationaal congres op het gebied van borst reconstructie deelneemt en aldaar presenteert.
 
Het profiel
  • Een afgeronde opleiding tot plastisch chirurg;
  • Affiniteit voor de reconstructieve/micro chirurgie.

 
Het aanbod
Salariëring vindt plaats volgens de NVZ/Cao Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS).
 
De procedure
Voor meer informatie over deze vacature kunt je contact opnemen met Dr. E.D.H. (Erik) Zonnevylle, aanspreekpunt Fellowship Mammareconstructie, T 088-320 2408

Solliciteren
Interesse? Dan ontvangen wij jouw cv en gemotiveerde sollicitatiebrief graag via de solliciteerbutton. Je kunt je sollicitatie richten aan Dr. E.D.H. (Erik) Zonnevylle, plastisch chirurg.
 
Vacaturebutton