Doktersassistente poli Gynaecologie

Zoek jij een baan vol afwisseling waarin je kunt assisteren bij gynaecologische ingrepen op de behandelkamer, de artsen kan ondersteunen bij de spreekuren én vragen van patiënten kan beantwoorden aan onze gynaecologische lijn? Kom dan werken als doktersassistent binnen de polikliniek Gynaecologie en het Vruchtbaarheidscentrum van het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht. We bieden je een aantrekkelijke baan voor 24-32 uur per week met perspectief om jezelf te ontwikkelen binnen je functie.
 
EenheidZorgeenheid Man Vrouw Kind
LokatieNieuwegein, Utrecht, Woerden
De eenheid
Het St. Antonius Ziekenhuis
Samen zorgen we voor kwaliteit van leven, daar staan onze 6000 betrokken medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis voor. Naast de beste patiëntenzorg staat innovatie en onderzoek centraal, we zijn niet voor niets een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. Dat stralen we ook graag uit door onze focus te leggen op continue verbetering van onze zorg. Denk aan de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.
 
De functie
Hoe jouw dag eruit ziet hangt af van de rol die je als doktersassistente die dag op onze poli vervult. De ene dag assisteer je de arts in de spreekkamer bij kleine ingrepen zoals spiraal plaatsen en gis-echo’s. Een andere dag heb je telefoondienst en beantwoord je vragen van patiënten die binnen komen op onze gynaecologische lijn. Soms ben je onze ‘vliegende kiep’ en spring je bij waar het op dat moment het hardst nodig is. Je werkt voornamelijk op onze poli in Utrecht, maar soms ook in Nieuwegein of Woerden. In deze baan vol afwisseling houd je je bezig met:
 
 • het voorbereiden, coördineren en afhandelen van de spreekuren;
 • inplannen afspraken met patiënten zowel aan de balie als telefonisch;
 • het assisteren bij hysteroscopieën, colposcopieën en ivf-behandelingen.

Uiteraard gooien we je niet zomaar het diepe in. Je wordt uitgebreid ingewerkt op al deze taken en behandelingen die je na ca. een jaar volledig gaat beheersen en zelfstandig kan uitvoeren.

Jouw werkplek
Je komt te werken binnen de polikliniek gynaecologie, een drukke, goed georganiseerde poli waar voortplantingsgeneeskunde een grote rol speelt. Je vindt bij ons een open en gezellig team van doktersassistenten, fertiliteitsassistenten en administratief medewerkers die voor elkaar klaar staan en nieuwe collega’s goed ondersteunen. Je werkt nauw samen met de gynaecologen, fertiliteitsartsen, arts-assistenten, coassistenten en een seksuoloog. Wij zijn trots op ons team en onze professionele manier van samenwerken om de best mogelijke zorg te verlenen aan onze patiënten.
 
Het profiel
Jij bent betrokken, loyaal, verantwoordelijk en heel servicegericht. Je hebt gevoel voor tact en een uitstekend  inlevingsvermogen. Jouw open en vriendelijke manier van communiceren komen je daarbij goed van pas. Met jouw positieve instelling en energieke, daadkrachtige karakter ben jij de rust zelve in de hectiek van onze polikliniek. In je werk ben je een echte pietje precies. Je bent flexibel in je inzetbaarheid en werken op meerdere locaties vind je een leuke en prettige afwisseling. Bovendien ben je leergierig en wil je jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied.

Om jouw baan tot een succes te maken beschik je over:
 • diploma doktersassistent;
 • affiniteit met het specialisme gynaecologie en fertiliteit;
 • bereidheid om eens in de 2 à 3 maanden op zaterdag- en zondagochtend te werken en af en toe een feestdag.
Het aanbod
 • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week, met zicht op een vast dienstverband;
 • Je start met een bruto maandsalaris tussen min. € 2279,- en max. € 3.276,- bij een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (FWG 35 cao-ziekenhuizen).
 • Zodra je het assisteren bij alle behandeling beheerst groei je door naar schaal FWG 40 en kun je uiteindelijk maximaal € 3.484,- gaan verdienen. Genoemde bedragen worden in juni 2024 nog met 5% verhoogd conform cao;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. een 13e maand en aantrekkelijke pensioenregeling en een urenbudget in te zetten voor bijv. ouderschapsverlof of extra vakantiedagen;
 • Diverse extra’s naar keuze met fiscaal voordeel, denk bijv. aan een nieuwe fiets, je sportabonnement, mobiel, tablet of laptop;
 • Een breed scala aan opleidingsmogelijkheden passend bij je eigen ambitie en functie;
 • Deelname aan het ‘Sterk in je Werk’-programma en ons online platform Antonius Fit.  
 
De procedure
Solliciteren en informatie
Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan voor 29 april a.s. via de solliciteerbutton hieronder. Je hoort z.s.m. of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Heb je eerst nog vragen over deze baan of wil je een dagje meelopen om te ontdekken of onze poli bij je past? Bel dan met Hanneke Boom, Teamhoofd polikliniek Gynaecologie en Vruchtbaarheidscentrum, T 06-52741257 (maandag t/m donderdag).


Een referentiecheck maakt deel uit van de selectieprocedure.

 
Vacaturebutton