Trainee Proces- en applicatiespecialist

Een mooie kans om je carrière te starten in een ziekenhuis!
Voor het Elektronisch Patiënten Dossier ( EPD) zijn we op zoek naar meerdere trainees, 32 tot 36 uur p/w, die graag een start in hun carrière willen maken bij de ICT-afdeling van het St. Antonius Ziekenhuis.. Een enthousiaste collega die verbindt, die mogelijkheden ziet in bestaande werkprocessen en die het leuk vindt om daar actief mee aan de slag te gaan, dat is wat we zoeken. Benieuwd wat we jou kunnen bieden? Kom dan eens bij ons langs, we bespreken het graag met je!

 
EenheidInformatiemanagement en Informatievoorziening
LokatieUtrecht|Nieuwegein
De eenheid
De afdeling EPD Beheer en Ontwikkeling waar deze functie onder valt is verantwoordelijk voor het functionele beheer van het EPD. Daarnaast wordt door de diverse applicatieteams, in samenspraak met de gebruikers, het systeem verder ontwikkeld zodat optimaal gebruik kan worden gemaakt van het EPD en het zorgproces maximaal wordt ondersteund. Dit doen we zowel voor interne als externe klanten van het ziekenhuis.

De eenheid I&I
De eenheid Informatiemanagement & ICT (I&I) is verantwoordelijk voor het leveren van een hoogwaardige informatievoorziening waarbij beschikbaarheid, betrouwbaarheid, toegankelijkheid en veiligheid de uitgangspunten zijn.

Professionaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit zijn voor de ondersteuning van (zorg)processen van groot belang. Onze medewerkers beschikken over kennis van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied, waardoor degelijke adviezen gegeven worden. Samen met onze klanten zoeken we proactief naar de best passende, innovatieve oplossingen. Ons motto is samen onderweg naar beter!
 
De functie
De functie van proces- en applicatiespecialist bevindt zich op het snijvlak van zorg en ICT.
Het EPD is opgedeeld in verschillende applicaties, elk met hun eigen aandachtsgebied en gebruikersgroep. Samen met je team richt je je op het optimaliseren van processen die plaatsvinden gerelateerd aan de EPD-applicatie.

Als trainee word je opgeleid tot expert van een applicatie, maar wordt er ook aandacht besteed aan het ontwikkelen van persoonlijke, communicatieve en organisatorische vaardigheden, Pas in de oriëntatiefase bespreken we bij welk applicatie-team je het traineeprogramma volgt. Dit is afhankelijk van jouw affiniteit met bepaalde processen en de juiste match met de teams.
 
Het profiel
Je bent leergierig, nieuwsgierig en je hebt doorzettingsvermogen. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken, je kunt focussen/prioriteren én je hebt overzicht. Je kunt coöperatief zijn maar ook coördinerend, je ziet steeds mogelijkheden en durft ook nee zeggen. Reflecteren op jezelf is een van de competenties die we zoeken in een trainee en je maakt de nieuwe inzichten snel eigen. Belangrijk voor deze functie is dat je doorziet wat de gevolgen kunnen zijn voor het proces bij oplossingen die jij bedenkt, zowel intermenselijk als op technisch- of organisatorische vlak. Als laatste ben je een talent op communicatief vlak. En verder heb je:
  • Een afgeronde wo of hbo-opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau.
  • Affiniteit met Zorg en ICT
  • Een goede beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk). Je hebt regelmatig overleg met de Technical Support van EPIC, deze communicatie is in het Engels.

 
Het aanbod
Een baan met betekenis die je door de flexibiliteit goed kunt combineren met je privéleven. Dat vinden we namelijk belangrijk. Naast een betrokken team van enthousiaste collega’s, goede begeleiding, een verantwoordelijke functie met veel afwisseling in een informele sfeer, bieden we je arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen.

Concreet betekent dit onder andere:
  • Salariëring volgens FWG-schaal 45, wat kan oplopen tot € 3.468,- bij een 36-urige werkweek,
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan een fiets-, fitness-of ‘bring your own device’’-regeling’.
  • Een persoonlijk levensfase budget, bijvoorbeeld in te zetten voor ouderschapsverlof.
  • Een collectieve pensioenregeling, waarvoor het St. Antonius Ziekenhuis 50% voor haar rekening neemt.
  • Een bijdrage in de thuiswerkkosten
 

 
De procedure
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Manel Verbruggen, Teamhoofd EPD Beheer & Ontwikkeling 06 5274 2667. Zij vertelt je graag meer over de functie.

Van 8 t/m 30 juli kan je hiervoor contact zoeken met Garth Vissers, Teamhoofd, T 06-52743032.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je cv en gemotiveerde brief voor 15 augustus a.s. via de onderstaande solliciteerbutton. Na sluitingsdatum zullen we je zo snel mogelijk een terugkoppeling geven.
 
Vacaturebutton