Verpleegkundige Interne Geneeskunde (Acute Opname)

Werken als verpleegkundige op een afdeling waar klinisch redeneren dagelijkse kost is, technische innovaties centraal staan en verpleegkundig leiderschap de ruimte krijgt. Zo’n baan vind je op de afdeling Interne Geneeskunde van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwgein. Je kunt je bovendien volop persoonlijk en vakinhoudelijk blijven ontwikkelen. Nieuwsgierig? Kom eens een dagje meelopen!!
 
EenheidZorgeenheid Geneeskunde
LokatieNieuwegein
De eenheid
Je komt te werken in een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland waar de beste patiëntenzorg, innovatie en onderzoek centraal staan. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Met ruim 6.000 betrokken medewerkers bieden wij (hoog)complexe zorg op meerdere locaties en zorgen wij samen voor kwaliteit van leven.

Jouw werkplek
Op onze afdeling met 32 bedden verplegen wij patiënten binnen het specialisme Interne Geneeskunde. Een deel van deze bedden is gericht op de spoedstroom via de SEH. Er is er een infectie unit van 8 bedden waar indien noodzakelijk covid patiënten worden verpleegd. De doorstroom op de afdeling is hoog en de patiëntenpopulatie divers. 
Ook is een deel van de bedden ingericht als leerunit waarbij studenten de gehele verpleegkundige zorg verrichten onder supervisie van een ervaren verpleegkundige.

Bekijk hier een filmpje van onze afdeling.

 
De functie
De zorg die wij verlenen is niet protocollair. Voor jou houdt dat in dat je te maken krijgt met klinisch redeneren in de meest uiteenlopende casuïstiek. Jij bent de verbindende factor in de multidisciplinaire samenwerking. Speerpunten van de afdeling zijn technologische innovaties, verpleegkundig leiderschap en opleiding. Jij hebt als verpleegkundige een centrale rol die cruciaal is in het zorgproces voor onze patiënten. Je kunt actief meedenken over kwaliteitsverbetering van onze zorg en het beleid en de ontwikkeling van de afdeling. Er zijn bovendien tal van mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen in je vakgebied of, als jij dat leuk vindt, jongere collega’s op te leiden en te coachen. Dit alles maakt dat het werken op onze afdeling aantrekkelijk is voor zowel startende als ervaren verpleegkundigen.
 
Het profiel
Je bent een enthousiaste verpleegkundige met hart voor je vak. Je werkt graag in een uitdagende werkomgeving en durft buiten de gebaande paden te denken. Je bent empathisch, servicegericht en daadkrachtig. Je pakt graag zelf de regie en wordt blij van nieuwe ideeën om onze zorg steeds weer te verbeteren.

Om in aanmerking te komen voor deze baan vragen wij:
  • Diploma mbo- of hbo-verpleegkunde, voor beiden hebben wij mogelijkheden;
  • Affiniteit met het specialisme Interne Geneeskunde en/of spoedzorg;

 
Het aanbod
  • Een enthousiast en gedreven team met prettige collega’s en ruimte voor jouw persoonlijke inbreng;
  • Een jaarcontract voor 24 - 36 uur per week, met zicht op een vast contract;
  • Een brutomaandsalaris tot maximaal € 3.468,- bij een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (FWG 45, cao ziekenhuizen);
  • Een 13e maand, een persoonlijk levensfase budget, bijvoorbeeld in te zetten voor ouderschapsverlof of reizen en een collectieve pensioenregeling;
  • Uitgebreide inwerkperiode met onder andere een introductiescholing via onze Antonius Academie;
  • Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Bijv. specialisaties in verschillende richtingen of de versnelde hbo-v opleiding voor mbo-verpleegkundigen die verder willen leren;
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waaronder korting op sporten, een fietsregeling, nieuwe schoenen en een nieuwe laptop of mobiel;
  • Deelname aan het online ‘Sterk-in-je-werk’-platform veel interessante workshops, leuke cursussen e.d.

 
De procedure
We nodigen je uit om een dagje mee te lopen om te kijken of de afdeling bij jou past. Je kunt voor het plannen van een afspraak of voor meer informatie contact opnemen met Tijn Segaar teamhoofd C2, T 088 - 3203934. 

Sollicitatie
We hebben je dus veel moois te bieden! Wil je dat ook ervaren, stuur ons voor 1 augustus dan een korte motivatiebrief en CV via de solliciteerbutton hieronder. Je hoort zo snel mogelijk of je een uitnodiging krijgt om een dag mee te lopen en de mogelijkheden voor jou binnen ons team te bespreken.
 
Vacaturebutton