Senior Informatie Analist Business Intelligence | 36 uur per week | Utrecht

Van binnenuit de kwaliteit van zorg te verbeteren, dat is ook een zeer belangrijk onderdeel waar je binnen de afdeling Informatiemanagement ICT van het St. Antonius Ziekenhuis aan kunt werken. Een interessante functie binnen een innovatief team dat een koploper is als het gaat om het automatiseren van zorgpaden.
 
EenheidInformatiemanagement en Informatievoorziening
LokatieUtrecht
De eenheid
Het St. Antonius Ziekenhuis is een gastvrij topziekenhuis dat op veel gebieden leidend en excellent is.
Hiervoor is het belangrijk dat basisvoorzieningen zoals ICT, informatie over financiën, kwaliteit en bereikbaarheid goed op orde zijn. Dit zijn essentiële voorwaarden om het werk goed te kunnen uitvoeren zodat de patiënt ‘in goede handen’ is. De eenheid Informatiemanagement & ICT (I&I) is verantwoordelijk voor het leveren van een hoogwaardige informatievoorziening waarbij beschikbaarheid, betrouwbaarheid, toegankelijkheid en veiligheid de uitgangspunten zijn 
 
Professionaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit zijn voor de ondersteuning van (zorg)processen van groot belang. Onze medewerkers beschikken over kennis van de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied, waardoor degelijke adviezen gegeven worden. Samen met onze klanten zoeken we proactief naar de best passende, innovatieve oplossingen. Ons motto is: Voortdurend onderweg naar beter! 
 
De eenheid
In de eenheid I&I zijn de functies Informatiemanagement en ICT samengebracht. De eenheid bestaat uit de afdelingen Beheer Zorgapplicaties, Business Intelligence, CIO Office, ICT Advies & Innovatie, ICT Beheer, ICT Services, ICT Productontwikkeling. De eenheid wordt aangestuurd door de Chief Information Officer (CIO) en ondersteund door de afdeling Managementondersteuning.
 
Afdelingsinformatie
De afdeling Business Intelligence valt onder de eenheid I&I en is ingericht voor het opleveren van management-, stuur- en verantwoordingsinformatie. Deze informatie wordt door de hele organisatie gebruikt: van artsen, verpleegkundigen tot aan de Raad van Bestuur. De BI-afdeling maakt hierbij gebruik van halffabricaten en eigen ontwikkeld state-of-the-art data warehouse.
 
De functie
Als Senior Informatie Analist draag je actief bij aan de realisatie van nieuwe informatieproducten en participeer je in diverse scrumteams. In nauw overleg met de eindgebruiker stel je specificaties op voor (en wijzigingen aan) informatieproducten. Je verdiept je hierbij in de situatie van de gebruiker, vraagt door en stelt ook gezamenlijk de lange termijn informatiebehoefte vast. Je adviseert de eindgebruikers (product owners Als) actief over de verschillende oplossingsrichtingen en tijdsinvesteringen. Daarnaast borg je juist gebruik van informatie en uniformeren van definities evenals het adviseren over de juiste wijze van registreren t.b.v. het benodigde inzicht. Tot slot zoek je continue naar verbeteringen in de informatie voorziening, bedenkt oplossingen en betrekt teamleden actief bij het realiseren van deze oplossingen.
 
Het profiel
 
 • academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding op het gebied van BI afgerond;
 • ruime werkervaring heeft  op het gebied van informatie analyse, het liefst op kwaliteitsvlak;
 • zich snel thuis voelt in een complexe omgeving en goed om kan gaan met weerstand;
 • beschikt over een analytisch denkvermogen en communicatieve vaardigheden;
 • in staat is om ingewikkelde dingen kort en helder uit te leggen;
 • een groot gevoel voor verantwoordelijkheid;
 • goed kan samenwerken in (agile) teams;
 • zichtbaar is in het ziekenhuis en inspireert medewerkers met gebruik van data zorg te verbeteren.

 
Het aanbod
Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Naast een markt conform salaris bieden wij ook:
 • een collectieve pensioenregeling, waarvoor het St. Antonius Ziekenhuis 50% voor haar rekening neemt;
 • een persoonlijk levensfase budget, bijvoorbeeld in te zetten voor ouderschapsverlof;
 • ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
De procedure

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sandra Groeneveld, stafmedewerker eenheid I&I. Dat kan op telefoonnummer 06 - 52741123 of per e-mail: sa.groeneveld@antoniusziekenhuis.nl. Zij vertelt je graag meer over de functie.
 
Je kunt solliciteren via de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, ondanks dat we begrijpen dat dit een leuke functie is dat een bureau graag zou willen invullen.

 
 
Vacaturebutton