Kinderverpleegkundige, direct een vast contract, 32 tot 36 uur per week locatie Nieuwegein

De combinatie van de grote diversiteit aan ziektebeelden en de dynamiek van de kinder SEH functie maakt deze functie uniek in de regio. Geen dag is hetzelfde. Als kinderverpleegkundige binnen het St. Antonius Ziekenhuis zet je je samen met een vooruitstrevend team van enthousiaste, energieke collega’s  in voor de beste zorg en kwaliteit van leven voor onze jonge patiënten. Kijk je uit naar deze dynamische werkplek? Dan willen we je graag leren kennen! 
 
EenheidZorgeenheid Man Vrouw Kind
LokatieNieuwegein
De eenheid
Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland waar, naast de beste patiëntenzorg, innovatie en onderzoek centraal staan. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Onze ruim 6.000 betrokken medewerkers zetten zich dagelijks in om onze missie ’samen zorgen voor kwaliteit van leven’ waar te maken.
 
Jouw werkplek
Werken op onze kinderafdeling is uitermate dynamisch en allround. Allround omdat we een grote diversiteit aan specialismen en ziektebeelden hebben en we kinderen verplegen van 0 tot 18 jaar. Het is sowieso dynamisch om met deze doelgroep te werken. Wat het nog dynamischer maakt is dat we ook een kinder SEH zijn. Binnen ons team zijn we begaan met elkaar, we zijn echte doeners en gaan altijd vol energie er voor dat onze patiënten zich, zover dat kan, op hun gemak voelen. Samen met de kinderartsen zorgen wij voor de beste zorg en kwaliteit van leven voor onze jonge patiënten.  
 
De functie
“Als je kiest voor uitdaging in je werk, een grote diversiteit aan ziektebeelden en patiënten dan ben je bij ons op je plek. Ik zou geen ander ziekenhuis weten die je deze uitdaging kan bieden"

Mariëlle van Leeuwen

Je coördineert de zorg rondom jouw jonge patiënten. Hun ouders maak je tot echte “partners in de zorg” door ze zoveel mogelijk te betrekken bij de zorgtaken. Natuurlijk is het niet fijn voor de kinderen en hun ouders om in het ziekenhuis te zijn, maar jij weet met jouw aandacht en af en toe gek doen hun dag mooi te maken. Dit doe je onder andere samen met de pedagogisch medewerkers.
Op onze afdeling werken er zowel gediplomeerde kinderverpleegkundigen als kinderverpleegkundigen in opleiding (voorwerkers). In een leerunit begeleidt je de voorwerkers, zodat je hier alle ruimte en tijd voor hebt en dit niet hoeft te combineren met de verantwoording voor een aantal patiënten.
Als afdeling zijn we continu in ontwikkeling en hebben dan ook diverse projectgroepen waar jouw bijdrage zeer welkom is. 
 
Het profiel
Met een enorme dosis energie, positiviteit en flexibiliteit geef jij liefdevolle zorg aan onze jonge patiënten. Je kunt makkelijk schakelen tussen de hectiek van een spoedopname en jouw dagelijkse werkzaamheden. Je weet door te pakken en bent een echte doener. Je hebt oog voor het kind en de ouders, hoe druk je het ook hebt.
 
Om als kinderverpleegkundige aan de slag te kunnen, ben je in het bezit van:
  • diploma Verpleegkunde niveau 4 of 5
  • diploma specialistische vervolgopleiding tot Kinderverpleegkundige
Het aanbod
  • een prettige werksfeer met collega’s die voor je klaar staan
  • direct een vast contract
  • flexibele werktijden binnen een contractomvang van 32-36 uur per week.
  • een salaris van minimaal €2.453 en maximaal €3.664 bruto per maand (FWG50) op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen)
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan een fiets-, fitness-  of ‘bring your own device’’-regeling
  • mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding
  • deelname aan carrièreportaal ‘Sterk in je Werk’  zodat je jouw roeping zo lang mogelijk kan vervullen

 
De procedure
Wil je graag eerst nog wat meer weten over werken als kinderverpleegkundige binnen het St. Antonius Ziekenhuis? Neem dan contact op met Brenda Hegger, teamhoofd Kindergeneeskunde, telefoon 088 - 320 6378 (van maandag t/m woensdag van 9.00 tot 11.00 uur.)
 
Solliciteren
Ga je ook graag voor de combinatie van dynamiek en allround? We kijken uit naar je reactie. Via de button 'solliciteer' kan je direct je sollicitatie insturen.

Een referentiecheckmaakt deel uit van de procedure.
Vacaturebutton