Adviseur Flexbureau, min. 24 uur p/w per direct | Nieuwegein

Het Flexbureau van het St. Antonius Ziekenhuis voorziet in een deskundige flexibele personele schil voor het primaire zorgproces binnen de zorgeenheden gedurende 7 dagen per week. Vanuit een klantgerichte benadering bieden wij personele inzet op maat, waarbij we streven naar 100% tevredenheid van alle betrokkenen. Wij zoeken een Adviseur Flexbureau die ons team komt versterken. 
 
EenheidLean & Zorglogistiek
LokatieNieuwegein
De eenheid
Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in het grootste topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Bij ons werk je in een omgeving gericht op innovatie en onderzoek waarbij je gebruik kunt maken van de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. Maar ook in een omgeving waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Onze ruim 6.000 goed opgeleide en betrokken medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf om onze medische en verpleegkundige zorg en service continu te verbeteren. Zo werken wij dagelijks aan onze missie: Samen zorgen voor kwaliteit van leven. En last but not least: onderzoeksbureau TEI heeft het St. Antonius in 2018 voor de 11e keer op rij uitgeroepen tot Topwerkgever!

De afdeling
Het team van het Flexbureau bestaat uit vier enthousiaste allround medewerkers die samen 
verantwoordelijk zijn voor het gehele proces rondom werving, selectie en inzet van circa  275 oproep-flexmedewerkers in diverse functies (verpleegkundigen, doktersassistenten, administratieve medewerkers en studenten). Het Flexbureau valt onder de eenheid Zorg & Ondersteuning. De overige afdelingen die hieronder vallen zijn de Avond-Nacht-Weekend Hoofden / Spoedcoördinatoren, het (politie)mortuarium en de vrijwilligersorganisatie. De adviseurs van het Flexbureau rapporteren aan het hoofd Zorg & Ondersteuning.
 
De functie
In deze ondernemende functie ben jij een van de gezichten van het Flexbureau van het St. Antonius ziekenhuis en lever je een belangrijke bijdrage aan het verder professionaliseren en positioneren van het Flexbureau. Je bent mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de visie van het Flexbureau die aansluit op de strategische (HR) koers van de organisatie. Jij hebt inzicht in de opbouw van het flexibele personeelsbestand en je hebt een beeld van de toekomstige vraag en benodigde capaciteit voor de organisatie. Je stemt hier je inspanningen op af met betrekking tot werven, selecteren, aannemen en inzet van (nieuwe) medewerkers. Je zoekt de samenwerking op met collega’s waarvan onderwerpen overlappen met jouw werkterrein zoals, recruitment, mobiliteit, HRM, lean en zorglogistiek. Je bent het gezicht van het Flexbureau voor zowel de flexmedewerkers als voor de interne en externe stakeholders.
 
Het profiel
Voor de functie vragen wij
  • Afgeronde relevante hbo-opleiding;
  • Bij voorkeur kennis van en ervaring met de verschillende zorgprocessen in een klinische setting.
Je bent enthousiast, gedreven en daadkrachtig. Je maakt je nieuwe materie en processen snel eigen en doorziet waar en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Je denkt in mogelijkheden en klant is koning bij jou. Je voelt aan welke interne belangen er spelen en weet daarin de juiste keuzes te maken. Je hebt grote interesse in capaciteitsmanagement vraagstukken.
 
Het aanbod
  • een leuke en afwisselende functie en de uitdaging om mee te werken aan vernieuwing en verbetering van de zorg en dienstverlening;
  • een prettige werksfeer met collega’s die voor je klaar staan;
  • een salaris tussen € 2665,- en € 3917,- bruto per maand (FWG-schaal 55) op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (CAO Ziekenhuizen);
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan een fiets-, fitness-  of ‘bring your own device’’-regeling;
  • mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.
De procedure
Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Sandra Tangelder, Afdelingshoofd Zorg en Ondersteuning, T 088-3206540.
 
Voor vragen over de selectieprocedure kun je terecht bij het Recruitment team Antonius@Work, tel 088 - 3208640.

Sollicitatie
Word jij onze nieuwe adviseur bij het Flexbureau? Aarzel dan niet en stuur voor 23 januari a.s. je motivatie en cv naar ons toe via de solliciteerbutton.
 
Vacaturebutton