ICT Servicedeskmedewerker
SectorStage
Standplaats's-Hertogenbosch
Aantal uur36-36
Onze organisatie
Werken met water wordt steeds belangrijker. Het vraagt om kennis, ambitie, innovatie en co-creatie om de kwaliteit en de veiligheid van het water te waarborgen en duurzame oplossingen te ontwikkelen. In het oosten van Brabant zorgt waterschap Aa en Maas voor veilig, voldoende, schoon en natuurlijk water.
 
Wat ga je doen

Bij de ICT ServiceDesk zorg je voor het bereikbaar zijn van de ICT-omgeving en neem je verstoringen en vragen aan. Je bepaalt de prioriteit van de afhandeling van verstoringen, vragen en verwerkt deze of zorgt ervoor dat deze verwerkt worden. Tevens bewaak je dat de afhandeling binnen de afgesproken tijd plaatsvindt en informeer je de medewerkers op regelmatige basis over de voortgang. Je houdt de medewerkers op de hoogte van (te verwachten) afwijkingen van het afgesproken dienstenniveau en je administreert alle gegevens die betrekking hebben op de verstoringen, vragen en bestellingen De volgende zaken komen hierbij aan bod:
- Microsoft Office Specialist (MOS): 2016 en Office 365
-           Microsoft Certified Technologie Specialist (MCTS): Windows 10
-           ITIL V3
-           Servicedesk-vaardigheidheden
-           E-mail communicatie & Professioneel registreren
-           Werken met TopDesk 

Deze opdracht is beschikbaar van 30-08-2021 tot en met 04-02-2022         

Jouw achtergrond

Je bent een leergierig persoon en weet van aanpakken. Je studeert MBO in de richting van servicedesk/assistent systeembeheerder.
 

Je salaris
De stagevergoeding bedraagt € 300 ,- bruto per maand, dat is inclusief alle te maken kosten.
 
Meer informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze opdracht kun je contact opnemen met Dennis Haverkamp, Coördinator ICT Beheer, via telefoonnummer 06-42206605.

Heb je interesse in deze stageplaats? Je sollicitatie kun je via onze website digitaal invullen en versturen naar het cluster P&O. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen zullen wij je gegevens doorsturen naar de desbetreffende afdeling en je berichten over de mogelijkheden en de verdere procedure.

Vacaturedetails: ICT Servicedeskmedewerker bij Aa en Maas