contractmanager medior
SectorProjectleider
Standplaats's-Hertogenbosch
Aantal uur32-36
Onze organisatie
Jouw bloed gaat sneller stromen als je je vast kunt bijten in de realisatie van maatschappelijke waardevolle projecten. Projectmatig werken is je op het lijf geschreven. Je hebt oog voor resultaten, verschillende belangen en innovatie. Herken je dit? Dan ben jij de contract manager die we zoeken!
 
Waterschap Aa en Maas 
Wij zoeken een contractmanager medior. Die weet wat het is om (innovatieve) complexe bouwprojecten te realiseren en te begeleiden in de voorbereiding en realisatiefase. Want werken met water vraagt steeds meer om innovatief vermogen en nieuwe samenwerkingsvormen. In het oosten van Brabant zorgt waterschap Aa en Maas voor veilig, voldoende, schoon en natuurlijk water. Wij zijn een ambitieuze organisatie die het maatschappelijk belang optimaal wil dienen. Wij leveren dagelijks een hoog niveau van betrouwbaarheid en staan tegelijkertijd, met het oog op de toekomst, steeds weer voor nieuwe uitdagingen.

De afdelingen Ontwerp & Realisatie is verantwoordelijk voor de realisatie van bouwprojecten in waterketen (waterzuivering) en watersysteem (dijken en watergangen). Daarnaast trekken we innovatieve projecten in de planvormings- en uitvoeringsfase. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van nieuwe concepten om grondstoffen uit afvalwater te winnen en/of nieuwe samenwerkingsvormen met nieuwe partners voor medicijnresten verwijdering uit afvalwater of gebiedsontwikkeling zoals beekherstel droogte en wateroverlast op te lossen. Je werkt als contractmanager in IPM-teams waarin de verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn.

 
Wat ga je doen
Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor het vaststellen van de inkoop behoefte tot en met de uiteindelijke contractbeheersing. Wij vinden het heel belangrijk dat je goed nadenkt over de contract- en aanbestedingsvorm (inkoopstrategie is maatwerk) en goed bent in managen van een contract tijdens de realisatiefase.   
 
Het takenpakket voor de medior contractmanager bestaat vooral uit:
  • Contractadvisering en -beheersing voor complexe projecten (bijv. renovatie zuivering, pilots met innovatieve technieken, herinrichting van een beek). Hierbij ligt een mooie uitdaging op het vlak van implementatie van innovaties en duurzaamheid in de contracten. 
  • Ondersteuning van de senior contractmanager bij de strategische doorontwikkeling van contractmanagement bij waterschap Aa en Maas. 

 
Jouw achtergrond
  • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau, bent technisch, bedrijfskundig en/of juridisch geschoold en hebt minimaal 5 jaar werkervaring met uitvoering van inrichtings- en/of bouwprojecten. 
  • Je hebt ervaring met het opstellen van contractstrategieën, vernieuwende contract- en samenwerkingsvormen.
  • Je hebt ervaring met het onderhandelen met marktpartijen tijdens de uitvoeringsfase (aannemers en ingenieursbureaus) .
  • Je kent de markt en werkt met hen volgens de principes van de landelijke marktvisie ‘De waterschapsmarkt van de toekomst’. Je weet vragen en claims van de markt op waarde te schatten en je bent hard op de inhoud en zacht op de relatie. Het contact gaat voor het contract.

 
Je salaris
We zijn niet voor niets uitgeroepen tot de Beste overheidsorganisatie van 2018. We geloven dat dit (mede) komt doordat we investeren in onze medewerkers. En dus ook in jou! 
  • Een leuk, betrokken en samenwerkingsgericht team met oog voor het inzetten van ieders competenties en talenten.
  • Afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt het jaarsalaris maximaal € 73.368.- bruto, bij een volledige dienstverband van 36 uur per week ( functieschaal 11). Deze bedragen zijn inclusief Individueel Keuze Budget (IKB). Het IKB is een toeslag van 20% (inclusief 8% vakantiegeld) op je bruto jaarsalaris om zelf te besteden. Zo kun je bijvoorbeeld extra verlof kopen of dit bedrag laten uitbetalen.
  • Daarnaast ontvang je een ruim opleidingsbudget (PBB) voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
  • Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo krijg je een tegemoetkoming voor de kosten van woon-werkverkeer en hebben we een solide pensioenregeling.


 
Meer informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Ivo Dellemann, Afdelingshoofd Ontwerp & Realisatie, telefoon 06 22 79 05 41.
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatie uiterlijk 31 januari a.s. aan het cluster P&O. Dit kan via onderstaande button.
 
Voor de veiligheid van waterschap Aa en Maas, vragen wij alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. Tijdens de selectieprocedure zal dit verder besproken worden.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
Vacaturedetails: contractmanager medior bij Aa en Maas