Medewerker Personeelsrestaurant oproepbasis

Zoek je een afwisselende baan waar je dagelijks tot wel 750 gasten verwelkomt en blij maakt met een overheerlijke lunch? Een werkplek waar jouw gastvrijheid en klantgerichtheid het verschil maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor ons sfeervolle personeelsrestaurant 'Broeder' in Utrecht zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker die ons gezellige team komt versterken!
EenheidFaciliteiten & Vastgoed
LokatieUtrecht
De eenheid
Samen zorgen voor de kwaliteit van leven, daar staan onze 6.000 betrokken medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis voor. Naast de beste patiëntenzorg staat innovatie en onderzoek centraal. We zijn niet voor niets een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. En dat stralen we ook graag uit door onze focus te leggen op continue verbetering van onze zorg. Denk aan de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker.

Jouw werkplek
Ons personeelsrestaurant ‘Broeder’ is sfeervol ingericht en ontvangt dagelijks tussen de 600 - 750 gasten. Hoge kwaliteit en service met een glimlach staan hoog in het vaandel. In het restaurant werken gemiddeld 8 restaurantmedewerkers die met elkaar verantwoordelijk zijn voor alle voorkomende werkzaamheden. Daarnaast verzorgen de medewerkers van het personeelsrestaurant de catering voor recepties, symposia en vergaderingen.
 
De functie
In het personeelsrestaurant voer je verschillende werkzaamheden uit. Denk aan:
  • Het bereiden van verse en luxe belegde broodjes en salades;
  • Kassa werkzaamheden;
  • Het verzorgen van buffetten;
  • Cateringwerkzaamheden;
  • Schoonmaak;
  • Onderhoud van koffiemachines

Kortom, genoeg afwisseling in je werk!
Je bent bij ons voor 3 tot 4 dagen per week inzetbaar, uiteraard in overleg. Je werkt in ieder geval 20 uur per week en hebt daarnaast ook de mogelijkheid om extra uren te werken. Afhankelijk van de werkzaamheden wordt er per week, in overleg, een planning gemaakt.

Onze werktijden zijn doorgaans tussen 7.30 uur en 18.00 uur, daarnaast hebben we regelmatig avondevenementen gepland staan. Hierdoor krijg je de kans om flexibel te zijn en soms ook in de avonduren aan de slag te gaan.

Het profiel
Je kunt zelfstandig werkzaamheden uitvoeren en ben daarnaast graag onderdeel van een team. Met
elkaar zorgen we dat het werk gedaan wordt en helpen we elkaar waar nodig.

Daarnaast:
  • Ben jij van nature gastvrij en klantgericht;
  • Is verzorgd en hygiënisch werken volgens de HACCP-richtlijnen voor jou vanzelfsprekend;
  • Heeft ervaring in de horeca of catering de voorkeur.
Gelet op de werktijden in combinatie met de reiskosten, is een reisafstand van meer dan 10km iets om rekening mee te houden.
Het aanbod
Naast een gevarieerde baan, in een gezellig team, op een mooie locatie bieden we jou:
  • Een oproepcontract met werktijden in overleg;
  • Een salaris van minimaal € 2.279,- en maximaal € 2.832,- bruto per maand (FWG-20, Cao Ziekenhuizen) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week),  afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Dit salaris wordt juni 2024 nog met 5% verhoogd conform cao;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand en een aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
  • Deelname aan carrièreportaal ‘Sterk in je Werk’ zodat je jouw werk zo lang mogelijk met plezier kan vervullen.
De procedure
Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op Cees Blaauw, teamhoofd Restaurants Utrecht en Woerden, via T. 088- 320 9702. Hij vertelt je graag meer.

Sollicitatie
Ben je enthousiast over deze baan? Stroop dan je mouwen op en stuur ons jouw sollicitatie via de solliciteerbutton. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 
Vacaturebutton